EUROSTRAND-CAMPING ÉS IFJUSÁGI TÁBOR

 

A Tisza-tó partján Sarudon, a szabadvízi stranddal egy területen helyezkedik el az Eurostrand-camping és ifjúsági tábor, egy igényesen kialakított, nyugodt, ligetes területen. Felújított faházainkban és vizesblokkos apartman házakban kínáljuk 4-5-6-7-8 fős szobáinkat. A sátorral érkezők számára árnyas területen kialakított sátorhelyeinket kínáljuk. A szálláshelyhez tartozik egy melegítő konyha, szabadtéri főzőhelyek amit a vendégek maguk használhatnak, illetve van melegkonyhás éttermünk és a gyerekek számára kialakított játszóterünk is. A szálláshely egyaránt kitűnően megfelel családi pihenésekre, de nagyobb csoportok üdültetésére is. Töltődjön fel a természet energiáival, itt kiváló lehetőségek nyílnak aktív pihenésre, kikapcsolódásra.

Elhelyezés: A faházainkban illetve apartman házakban 4-5-6-7-8 fős szobák vannak kialakítva. Ezek közül 13 db. Szobához saját vizesblokk (zuhanyzó, WC) tartozik, a többi szobához pedig külön épületben férfi-női, akadálymentesített vizesblokk ( zuhanyzó, WC, mosdó) tartozik. A szobákban, férőhely arányában emeletes faágyak vannak elhelyezve. A szobákhoz ágynemű tartozik.

Ellátás: A szálláshelyhez tartozó melegkonyhás étteremben a’la carte, illetve menü rendszerű étkezésre van lehetőség igény szerint.

Szolgáltatások: üdülési csekk elfogadás, parkoló, szabadvízi strand, vízi sportolási lehetőség (kajak, kenu, vízibicikli, rakéta csúszda), horgászás, aszfalt sportpálya, kerékpárkölcsönzés, játszótér, szabadtéri főzőhelyek, tea konyha, melegkonyház étterem, program szervezés, élelmiszer bolt 500 m-en belül.

Elérhetőségek: Tel.: 30/377-2255,

Fax: 36/462-413

E-mail: eurostrand-sarud@freemail.hu

Bővebb információ: www.eurocamping.hu honlapon

 

 

TÜNDÉRRÓZSA HAJÓKIKÖTŐ

ÉS TÚRAKÖZPONT

 

A kikötő a Tisza-tó legvadregényesebb, valamint a legnagyobb hajózható összefüggő vízterület határán fekszik. Itt található Európa legnagyobb természetes vizes élőhelye, ami változatos növény és állatvilágával ámulatba ejti az idelátogató természetkedvelőket.

Csendes csónakázás közben találkozhatunk a szinte érintetlen természet szívet gyönyörködtető tájaival, melyet a különböző szebbnél szebb hazai és vándorló madarak látványa tesz teljessé. A tiszta vizű tóban, melyet a kagylók, rákok jelenléte is igazol, remek fogási lehetőség várja a vadregényes területet kedvelő horgászni vágyókat.

 

A kikötő főbb szolgáltatásai:

- csónaktúra

- horgászat etetett helyen

- csónakbérlés

- hajóvizsgáztatás teljes körű ügyintézése

- kishajó vezetői tanfolyam szervezése

 

Tisza-tavi hangulatos körtúra csoportok részére vizsgázott túravezetőkkel, idegenvezetéssel, akik a tó csodálatos vadregényes világába kalauzolnak el a tanösvényeken és madármegfigyelő helyeken keresztül. Speciális megfigyelő, napkelte, napnyugta túrák. Csónaktúrák mozgáskorlátozottak számára is. Kombinált kerékpáros és csónaktúrák.

 

Előzetes időpont egyeztetés: 20/969-0037, 20/379-2793

Elérhetőségek: Tel.: 20/969-0037, 20/379-2793

E-mail: tunderrozsahajokikoto@citromail.hu

Bővebb információ: www.sarudikikoto.uw.hu honlapon

Adler Camping


ÚJRA NYITVA!

 

HAHÓ, HAHÓ ITT VAGYUNK, ÉS SARUDON NYARALUNK!
MINDANNYIAN ÉRTED VAGYUNK!

3.5 ha-os területen pihenhetsz, de ha mulatozni, enni-inni szeretnél nálunk azt is megteheted! Hozd a családodat és barátaidat is (esetleg kis testű kutyádat, macskádat)!

 

VÁRUNK SZERETETTEL!

 

Tulajdonos: SARUD TERNÁL Kft.
Cím: Sarud, Táncsics út.
Elérhetőség:+36-20-941-4260

E-mail: adlercamping@freemail.hu

Információk itt

valamint a www.adlercamping.extra.hu honlapon

 

Szolgáltatások: Billiárd, cso-csó, lengőteke, röplabda, kispályás foci, tűzrakó helyek, gyermekjátszótér, DRINK-BÁR, Mini ABC, büfé, kikötő!

 

DIÁKTANYA - SARUD - TISZA-TÓ


MARADANDÓ ÉLMÉNY BIZTONSÁG CSALÁDIAS KÖRNYEZET Sarudon a vízparttól 300 méterre kellemes környezetben az üdülősoron 35 fő részére kialakított pihenő hely várja a táborozókat, baráti társaságokat, családokat. Kényelem olcsó áron. Ellátással, vagy önellátással.

Saját kikötő közvetlenül a strand előtt. Kajakok, kenuk, csónakok bérlése méltányos áron.

Túravezetés

Igény szerinti programok.

E-mail: heta2@tiszatotabor.hu

Tel: 70 9430575

Bővebb információ: www.tiszatotabor.hu honlapon

 

TÉLI NYÁRI TÁBOROZÁS MÁTRÁBAN


Egész évben rendelkezésére állunk síházunkkal és szolgáltatásainkkal Mátraszentlászlón Kis létszámú iskolai csoportok, családok, baráti társaságok családias elhelyezése.

Erdei iskolák, téli, nyári táborok, igény szerinti szaktáborok.

Síelés, síoktatás teljes körű szolgáltatással legolcsóbban.

Hóágyúzott Sípark-Mátraszentistván 1 Km.

E-mail: heta2@tiszatotabor.hu

Tel:06 70 9430575 ; 70 3608446

Bővebb információ: www.sielok.hu honlapon kereztül hazai sípályák

 


Közérdekű információk:

Itt

 

 

Strand


Kikötő


Adler Camping


Sarudi Diáktanya


Mátrai táborozás télen


és nyáron


Túrakocsizás


Vizitúra